bliv udstiller

Nørhald Kunstforening træffer hvert år aftale med 6-7 kunstnere om udstillinger,  hver af en måneds varighed. Udstillingerne åbnes med en fernisering en lørdag eftermiddag. Resten af måneden er udstillingerne tilgængelige på hverdage fra kl.14 – 17.

Udstillingslokalet er Mellerup Fri- og Efterskole, foyeren til Musik- og idrætshallen.
Bestyrelsesmedlemmerne er på skift kontaktperson til kunstnerne og har ansvar for hele forløbet. Kontaktpersonen medvirker også ved ophængning.

Vi opsøger selv udstillerene, men modtager gerne henvendelse fra kunstnere, som ønsker at udstille.

De kunstværker, som foreningen køber i årets løb, udstilles i Jutlander Banks lokaler i Gjerlev, indtil generalforsamlingen i september.

Hvis du har lyst til at udstille, kan du derfor henvende dig til formanden eller et medlem af bestyrelsen.

se kontaktoplysningerne her