Jan Kragsig Pedersen

Den maleriske følelse og det glade liv

Næste udstilling i Nørhald Kunstforening åbner lørdag d. 22. april. Her præsenterer Jan Kragsig Pedersen et bredt udsnit af sine emotionelle malerier.

Med baggrund i en opvækst i et hjem, der var fyldt med tegninger og tegneserier, uddannede Jan Kragsig Pedersen sig til billedkunstlærer og har siden undervist i faget.

Fra begyndelsen af 2011 har han arbejdet seriøst med maleriet og forsøger til stadighed gennem kunsten at fortælle om sin verden og om de mange historier, han støder på.

Jan er et livsglad menneske, og det sætter sig igennem i maleriernes positive motiver, der dog ikke er uden kant.

Hovedsageligt arbejder han med menneskets følelser som motiv, ligesom naturen og hans eget liv på en lille gård også er vigtige indtryk fra hverdagen.

Kunst er for ham en følelse og en forståelse af livet, idet følelser sætter livet i perspektiv og er med til at give mening. Han sætter stor pris på glade billeder, der afspejler det glade liv.

Ferniseringen lørdag den 22. april i Mellerup Fri- og Efterskoles foyer er flyttet til kl. 12-14 på grund af større arrangement på skolen, Almisbakken 19A, Mellerup, 8930 Randers NØ. Der serveres som altid en forfriskning, ligesom der vil være musikalske indslag.

Udstillingen er åben alle hverdage mellem kl. 14 og 17. Sidste udstillingsdag er torsdag d. 25. maj.